Welkom bij Joomlahostingsupport

betrouwbare joomla! hostingBent u op zoek naar een betrouwbare hostingpartner voor uw Joomla! website? Joomlahostingsupport is een goede partij voor u. Waarom? Omdat wij een prima service bieden aan onze klanten.

Wij leveren een prima, zeer snel hostingplatform op basis van SSD Datacenter techniek voor een aantrekkelijke prijs. Bij ons geen aanbiedingen stunts en andere zaken maar gewoon een goed product mét support die normaal bereikbaar is via diverse opties.

Wat ook uw vragen of eisen zijn in verband met het hosten van uw Joomla! website, wij kunnen u verder helpen. Wij onderscheiden ons niet alleen van onze concurrenten door ons serviceniveau, maar ook doordat wij u verder kunnen helpen indien u problemen ondervindt met uw Joomla! website.
Naast onze support kunt u rekenen op prima kwaliteit apparatuur en up to date software op onze servers.

Joomlahostingsupport heeft haar servers optimaal afgesteld op het gebruik van Joomla!, zo staan bij ons Register Globals en PHP Safe Mode uit wat resulteert in een CHMOD vrij systeem. Bij ons dus geen problemen met schrijfrechten in uw website!

U bent natuurlijk ook welkom als klant voor het hosten van een website die niet op Joomla draait!

Via ons automatische installatiesysteem Softaculous is het zeer eenvoudig om snel een applicatie naar keuze te installeren, geen gedoe met databases bestandsrechten etc. alles werkt 'out of the box' !

Naast het hosten van uw website verzorgen wij ook het registreren van uw domeinnaam.

Wij zijn niet alleen flexibel in het leveren van onze diensten, het support traject is bij ons ook prima in orde. Wij werken met een van de meest geavanceerde controlepanelen op de webhostingmarkt, namelijk met het krachtige CPanel. Support en een goede bereikbaarheid zijn naast de al eerder genoemde technische voorzieningen de speerpunten binnen onze bedrijfsvoering.
Laat u verassen door het (samen) werken met Joomlahostingsupport en de vele mogelijkheden, goede support en stap over of registreer uw nieuwe domeinnaam vandaag nog online bij ons!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als klant van Joomlahostingsupport.

Joomla webhosting

Bestel direct

Kies een domeinnaam:

Gratis: Softaculous

softaculous
285 scripts automatisch installeren met Softaculous: Naast het uitgebreide cPanel controle paneel bieden wij u ook 285 gratis scripts welke u zelf kunt installeren. Het aantal beschikbare scripts wordt continue uitgebreid.

Een kleine opsomming van beschikbare scripts: Wordpress, Joomla, CMS Made Simple, phpBB, SMF, Drupal en nog veel meer...
Lees meer over Softaculous.

Pakket small

Hostingpakket Small
250 MB schijfruimte
20 GB dataverkeer
€ 3,95 per maand
Specificaties

Pakket medium

Hostingpakket Medium
750 MB schijfruimte
75 GB dataverkeer
€ 5,95 per maand
Specificaties

Pakket large

Hostingpakket Large
5000 MB schijfruimte
150 GB dataverkeer
€ 7,95 per maand
Specificaties

Pakket extreme

Hostingpakket Extreme
10000 MB schijfruimte
250 GB dataverkeer
€ 9,95 per maand
Specificaties