Wat is webhosting?

hostingU wilt een (Joomla!) website gaan maken. Een van de eerste zaken die u moet regelen is het registreren van een domeinnaam. Uw website wordt via de domeinnaam gevonden, kies daarom een domeinnaam die uniek is en al iets zegt over het onderwerp van uw nieuwe Joomla! website. Vervolgens dient de website te worden vormgegeven. U gaat op zoek naar een webdesigner die een Joomla! site-ontwerp kan maken dat precies aan uw wensen voldoet.

Wanneer het ontwerp klaar is heeft u een mooie website, een bijpassende domeinnaam en kunt u emailadressen gaan kiezen. Eigenlijk moet er nog maar één ding gebeuren: de site dient online te worden gezet, zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

Uw Joomla! website op het web
Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Joomlahostingsupport bied de mogelijkheid tot het verkrijgen van de ruimte om de nieuwe website op te slaan, u kunt verschillende keuzes maken.

Hosting in de praktijk
Het woord 'host' betekent letterlijk 'gastheer'. Een treffende term, want een hostingbedrijf biedt webaccomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren.

Bestel direct

Kies een domeinnaam:

Pakket small

Hostingpakket Small
250 MB schijfruimte
20 GB dataverkeer
€ 3,95 per maand
Specificaties

Pakket medium

Hostingpakket Medium
750 MB schijfruimte
75 GB dataverkeer
€ 5,95 per maand
Specificaties

Pakket large

Hostingpakket Large
5000 MB schijfruimte
150 GB dataverkeer
€ 7,95 per maand
Specificaties

Pakket extreme

Hostingpakket Extreme
10000 MB schijfruimte
250 GB dataverkeer
€ 9,95 per maand
Specificaties