Domeinregistratie

sidnDOMEINREGISTRATIE BIJ JOOMLAHOSTINGSUPPORT

Uw domeinnaam onderbrengen bij Joomlahostingsupport is een goede keuze, wij zorgen ervoor dat uw domeinnaam op een correcte manier wordt aangemeld en op uw eigen naam komt te staan. Dit betekent automatisch dat u 100% eigenaar bent van uw eigen domeinnaam. Dit voorkomt problemen als u in de toekomst uw domeinnaam om welke reden dan ook wilt verhuizen of wilt overdragen aan een nieuwe houder. Gegevens die in de WHOIS database staan kunt u zelf via ons klantensysteem real-time aanpassen. Ook het uitlezen van uw verhuiscode behoort standaard tot de mogelijkheden van onze domeinregistratie diensten.

BEHEER ZELF UW TOKEN EN DNS

Bij ons is het standaard mogelijk om zelf uw token-code van uw domeinnaam uit te lezen en tevens DNS records en nameservers aan te passen voor al uw domeinnamen die u onderbrengt bij Joomlahostingsupport.

UW DOMEINNAAM NIET ZOMAAR OP STRAAT

Uw domeinnaam wordt bij ons goed ondergebracht en wordt na het verlopen van 1 jaar niet zomaar op straat gegooid. U krijgt ruim op tijd bericht dat uw domeinnaam verlengd moet worden; u kunt de domeinnaam ook opzeggen.

GEEN GEZEUR BIJ VERHUIZEN VAN UW DOMEINNAAM

Indien u om welke reden dan ook uw domeinnaam wilt wegverhuizen van ons dan zullen wij hier altijd onze medewerking aan verlenen.

UW DOMEINNAAM VERHUIZEN NAAR JOOMLAHOSTINGSUPPORT

Uw domeinnaam kunnen wij snel en zonder downtime verhuizen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is bij uw huidige provider de token (verhuiscode) van uw domeinnaam op te vragen, u geeft deze code door aan ons en wij doen de rest!

DOE DE DOMEINNAAM CHECK

U kunt een real time check doen om te bekijken of de domeinnaam van uw keuze nog beschikbaar is. Doe de check via deze link.

DOMEINEXTENSIE NIET GEVONDEN?

Staat de domeinextensie van uw keuze niet in ons overzicht? Neem dan contact met ons op om de details door te spreken.

Bestel direct

Kies een domeinnaam:

Domein kosten

.nl

€9.95

bestel

.com

€9.95

bestel

.be

€9.95

bestel

.eu

€9.95

bestel

.net

€9.95

bestel

.info

€10.95

bestel

.tk

€9.95

bestel

.org

€10.95

bestel

.biz

€10.95

bestel

.mobi

€23.95

bestel

.tv

€27.95

bestel

.nu

€30.95

bestel

.de

€9.95

bestel