Waarom kiezen voor Joomlahostingsupport?

U vraagt zich misschien af waarom u gebruik zou moeten maken van de diensten van een hostingprovider. U hebt tenslotte al een PC met internetverbinding. Kunnen de bezoekers van uw website daar niet gewoon gebruik van maken?

De beperkingen van uw Joomla! website zelf hosten
Om een website vanaf uw eigen PC te kunnen hosten is nogal wat nodig. Uw computer zal 24 uur per dag, 7 dagen per week aan moeten staan. Daarnaast zult u waarschijnlijk een andere internetverbinding moeten aanvragen. De meest gangbare internetverbindingen zijn namelijk niet geschikt voor het ontvangen van sitebezoekers, omdat ze daarvoor onvoldoende capaciteit hebben. U zult uw huidige abonnement dus moeten opwaarderen. En daar hangt een stevig prijskaartje aan. Tenslotte zult u uw PC goed moeten beveiligen. Als u dat niet doet kunnen kwaadwillende bezoekers meer bekijken dan alleen uw site.

joomla hostingHet gemak van een professionele Joomla! hostingprovider
Omdat wij talloze (Joomla!) websites tegelijkertijd in de lucht houden, kunnen de kosten voor beveiliging en internetverbindingen worden gedeeld. Als u gebruikt maakt van onze hostingservice krijgt u dus meer zekerheid voor minder geld. Wij bieden daarnaast aparte softwareprogramma's aan die het beheer van een website vergemakkelijken. Bedrijven kunnen vaak rekenen op maatwerkoplossingen. Zo kunnen bedrijfssites die grote aantallen bezoekers trekken door Joomlahostingsupport op een aparte server worden gezet.

Als u uw website laat hosten bent u er zeker van dat deze voor uw bezoekers goed bereikbaar blijft. Bovendien worden onze servers goed beveiligd. Ze staan opgesteld in een gecontroleerde omgeving, waar onder meer de temperatuur nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Tenslotte is er binnen onze organisatie veel technische know how aanwezig. Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen, dan kan het probleem meestal snel worden opgelost. Voor veel bedrijven die een site laten hosten is dit een belangrijk gegeven; zij hoeven niet zelf de technische kennis in huis te halen die nodig is om over een bedrijfszekere website te kunnen beschikken.

Bestel direct

Kies een domeinnaam:

Pakket small

Hostingpakket Small
250 MB schijfruimte
20 GB dataverkeer
€ 3,95 per maand
Specificaties

Pakket medium

Hostingpakket Medium
750 MB schijfruimte
75 GB dataverkeer
€ 5,95 per maand
Specificaties

Pakket large

Hostingpakket Large
5000 MB schijfruimte
150 GB dataverkeer
€ 7,95 per maand
Specificaties

Pakket extreme

Hostingpakket Extreme
10000 MB schijfruimte
250 GB dataverkeer
€ 9,95 per maand
Specificaties