Eenvoudig installeren met Softaculous

softaculous250Nieuw bij Joomla Hosting Support

Joomla Hostingsupport bied haar klanten vanaf Februari 2012 een nieuwe mogelijkheid tot het automatisch installeren van meer dan 285 webscripts. U vindt de volledige informatie hieronder.

Wat is Softaculous?

Softaculous is een automatische script-installer die u helpt bij het snel en makkelijk installeren van een groot aantal bekende systemen zoals blogs, forums, gastenboeken, webwinkels, content management systemen zoals Joomla! en nog veel meer! U heeft hierbij geen enkele technische kennis nodig want alles wordt voor u gedaan. Ingewikkelde processen zoals het aanmaken van SQL databases en het (indien nodig) instellen van bestandsrechten is aan automatisch proces wat met één enkele muisklik voor u wordt gedaan. U hoeft alleen maar een paar simpele stappen te doorlopen om een kant en klaar systeem te installeren op uw website. Bijzonder aan dit systeem is dat het momenteel (december 2012) een aanbod heeft van meer dan 285 bekende scripts en maandelijks komen hier nieuwe scripts bij.

Er is meer!

Buiten dat dit systeem zeer makkelijk in gebruik is biedt het ook tal van geavanceerde mogelijkheden die dit systeem zeer uniek en zeer bruikbaar maakt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruiker.

Eerst kijken, dan pas installeren

Softaculous biedt gebruikers de mogelijkheid om van elk script eerst een demo te bekijken voordat een systeem naar keuze geinstalleerd wordt. Zo weet u duidelijk waar u aan toe bent en hoeft u niet eerst alles te installeren om het vervolgens te kunnen testen. Alle demo's zijn volledig werkend met admin interface zodat het systeem naar keuze ook back-end (administrator) getest kan worden. En alsof dat nog niet genoeg is, is het ook mogelijk om reviews van andere gebruikers te lezen en beoordelingen te bekijken. Daarnaast zijn er van alle beschikbare scripts screenshots aanwezig. 

U kunt hier zelf uitproberen hoe eenvoudig het installeren met Softaculous is.

Klik zoveel als u wilt

Er is geen limiet voor het aantal te installeren scripts, installeer zoveel scripts als u wilt of dat nou 5x dezelfden zijn of 30 verschillende. Alles blijft duidelijk in een overzicht staan en de scripts zijn dan ook net zo makkelijk met 1 klik te verwijderen.

U kunt hier previews bekijken van de beschikbare scripts die u met Softaculous kunt installeren.

Heel veel keuze

Er is een zeer ruime keuze aan bekende php scripts. Softaculous kent momenteel al een aanbod van 259 scripts en hier komen maandelijks nieuwe bij. Vrijwel alle bekende systemen zoals: Joomla, Drupal, Wordpress, Magento, Concrete5, OSCommerce, en meer zijn te vinden in Softaculous.

U vindt een up to date overzicht van alle beschikbare scripts hier.

Altijd up-to-date

Softaculous wordt automatisch elke nacht op onze servers bijgewerkt naar de meest recente versie. Hierbij wordt van elk script de nieuwste versie opgehaald. Zo bent u altijd verzekerd dat u met een nieuwe versie werkt en geen verouderde software. Elk script wat u aanklikt zal de meest recente stabiele versie zijn; systemen waarvan 2 of meer stabiele versies beschikbaar zijn zoals Joomla 1.5 (end of life!) en Joomla 2.5 én 3.0 worden door Softaculous gescheiden aangeboden.

Updaten met 1 klik

Het bijwerken van bestaande installaties is makkelijker dan u denkt! Indien u een script naar keuze geïnstalleerd heeft en er komt een nieuwere versie beschikbaar dan zult u automatisch een e-mail van onze server ontvangen met de melding dat er een update beschikbaar is. Deze update kunt u dan met behoud van uw content, aanpassingen, thema's etc. in 1 klik installeren.

Back-ups maken en herstellen

Van alle scripts die u installeert kunt u eenvoudig en snel een back-up maken, ook heeft u de mogelijkheid makkelijk en snel back-ups weer te herstellen. Er worden elke nacht automatisch back-ups gemaakt; daarnaast heeft u de mogelijkheid om vóór een update van een script eerst een back-up te maken voor het geval de update niet goed mocht gaan.

Bestaande scripts overnemen

Softaculous is ook in staat indien aanwezig in de script-database om bestaande scripts over te nemen zodat u met uw bestaande scripts alle voordelen van Softaculous kunt gebruiken.

Waar vindt ik softaculous?

Softaculous is gratis voor al onze klanten en staat geheel voor u klaar in uw CPanel.

Bestel direct

Kies een domeinnaam:

Updates

19 mei 2024