Waar moet je op letten?

Het aantal websites is nog altijd groeiende. Het aantal hostingproviders groeit mee. Door de toegenomen concurrentie proberen hostingbedrijven zich op allerlei manieren te onderscheiden op de markt. Het gevolg hiervan is dat u als consument vaak wordt bedolven onder de hostingaanbiedingen waarbij de technische termen en aanbevelingen u aan alle kanten om de oren vliegen. Wanneer u een hostingprovider zoekt is het zaak u niet te laten afleiden door de details, maar u te richten op wat écht belangrijk is.

Hostingpakketten
Vrijwel iedere hostingprovider biedt complete hostingpakketten aan. De inhoud van zo'n standaardpakket is al door de provider samengesteld. Zo ontstaat een overzichtelijk aanbod, waarbij iedere gebruiker het pakket kiest dat het best bij hem of haar past. De meeste pakketten bestaan uit schijfruimte voor opslag van de website op de server (van de provider) en POP3 e-mailadressen. Sommige providers bieden aparte software aan om de website te beheren of technische voorzieningen zoals een dagelijkse back-up; Joomlahostingsupport bied op elk hostingpakket de volledige opties.

Wees bij de keuze van een pakket kritisch en kijk naar wat u werkelijk nodig heeft. Laat u bij twijfel adviseren door de provider.

Kiezen voor service
Het vinden van een geschikte hostingprovider is door het grote aantal aanbieders geen makkelijke klus. Ogenschijnlijk zit er niet veel verschil tussen de providers onderling. Ook tussen de hostingpakketten die door providers worden aangeboden zit weinig verschil; alle pakketten hebben min of meer dezelfde specificaties. Providers concurreren voornamelijk op prijs. Althans, zo lijkt het. De ervaring die de provider heeft en de service die hij zijn klanten biedt komen meestal niet uit een brochure naar voren. Sommige providers hebben bijvoorbeeld door een onprofessionele helpdesk hun reputatie zien verslechteren. Terecht, want goede service is op hostinggebied van het grootste belang.

Joomlahostingsupport kiest service als uitgangspunt voor onze diensten, de combinatie van een goede bereikbaarheid, hulp bij vragen én een prima technisch platform zorgen voor een goed eindproduct.

Bestel direct

Kies een domeinnaam:

Pakket small

Hostingpakket Small
250 MB schijfruimte
20 GB dataverkeer
€ 3,95 per maand
Specificaties

Pakket medium

Hostingpakket Medium
750 MB schijfruimte
75 GB dataverkeer
€ 5,95 per maand
Specificaties

Pakket large

Hostingpakket Large
5000 MB schijfruimte
150 GB dataverkeer
€ 7,95 per maand
Specificaties

Pakket extreme

Hostingpakket Extreme
10000 MB schijfruimte
250 GB dataverkeer
€ 9,95 per maand
Specificaties