Welke typen SSL certificaten bieden jullie aan?

Een SSL certificaat wordt uitgegeven op basis van de verificatie die plaatsvindt. Er zijn drie verschillende soorten van verificatie mogelijk.

Bij het kiezen van een SSL-certificaat zijn er drie opties; domein validatie (DV), organisatie validatie (OV) en uitgebreide validatie (EV).


Validatieniveau

Identiteit garanderen kan op verschillende niveau’s gebeuren.
Een garantie die zegt: “dit certificaat hoort inderdaad bij joomlahostingsupport.nl ” is natuurlijk gemakkelijker te garanderen dan een garantie die ook nog eens het bestaan van het bedrijf omvat.

Er zijn drie niveau’s te onderscheiden:

Domeinvalidatie (DV)
In het certificaat worden gegevens van de domeinnaamhouder opgenomen.
Uiterlijk adresbalk:
domein ssl

Organisatievalidatie (OV)
In het certificaat worden alle bedrijfsgegevens van de eigenaar van het certificaat opgenomen en gecontroleerd.
Uiterlijk adresbalk:
domein ssl


Extended validation (EV)
In het certificaat worden alle bedrijfsgegevens van de eigenaar van het certificaat opgenomen en grondig gecontroleerd. Kamer van koophandel uittreksels worden opgevraagd en de aanvrager wordt opgebeld om te bewijzen dat hij inderdaad de aanvrager van het certificaat is. Met dit certificaat wordt de groene balk in de browser zichtbaar.
Uiterlijk adresbalk:
ev sslDomeinnamen
Een certificaat kan aangeschaft worden voor een enkel domein of een wildcard domein. Enkel domein houdt in dat het certificaat alleen bruikbaar is voor www.uwdomeinbijjoomlahostingsupport.nl. Een wildcard certificaat houdt in dat *.uwdomeinbijjoomlahostingsupport.nl gecertificeerd is. Dus alle subdomeinen zijn met het certificaat te beveiligen.

Rapid SSL certificaten

Geotrust SSL certificaten